Terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan ‘Kampweg’

Logo Soest

Burgemeester en wethouders van Soest maken ingevolge het bepaalde in art. 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 29 september 2016 het bestemmingsplan ‘Kampweg’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling die het mogelijk maakt om maximaal 52 grondgebonden woningen te realiseren aan de Kampweg te Soesterberg.

Inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Kampweg’ en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 13 oktober tot en met 23 november 2016 ter inzage in:

  • de bibliotheek Idea Soesterberg (Rademakerstraat 97).

  • Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis. Het inzien van het vastgestelde bestemmingsplan bij het Omgevingsloket kan alleen op afspraak. Een afspraak kan gemaakt worden via www.soest.nl/afspraak of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer (035) 6093 411. Tegen betaling van leges kan bij het Omgevingsloket een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Daarnaast is het vastgestelde bestemmingsplan digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Soest: www.soest.nl/bestemmingsplannen

Het planidentificatienummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.0342.BPSTB0015-0301

Beroep en voorlopige voorziening

Voor de beroepsmogelijkheden tegen het genomen besluit geldt, dat:

  • 1.

    gedurende de beroepstermijn de volgende personen en/of instanties beroep kunnen instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (ABRvS), Postbus 20019, 2500 EA Den Haag:

    • a.

      iedere belanghebbende die bezwaar heeft tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen in vergelijking met het ontwerpbestemmingsplan;

    • b.

      iedere belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan en;

    • c.

      iedere belanghebbende die weliswaar geen (ontvankelijke) zienswijze heeft ingediend, maar kan aantonen dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat was zich tijdig met een zienswijze tot de gemeenteraad te wenden;

  • 2.

    Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Op dit besluit is de (afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de) Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit echter niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven