Bestemmingsplan Molenstraat 6, Groessen

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat de gemeenteraad op 3 oktober 2016 het bestemmingsplan ‘Molenstraat 6, Groessen’ ongewijzigd heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Bestemmingsplan Molenstraat 6 , Groessen

Het bestemmingsplan maakt functieverandering naar wonen mogelijk. Op de voormalige agrarische bedrijfslocatie worden de glasopstanden gesloopt. Hiervoor in de plaats wordt één woongebouw (met twee wooneenheden) teruggebouwd. Tevens vindt herbouw van de voormalige bedrijfswoning plaats.

Inzien

Het bestemmingsplan ‘Molenstraat 6, Groessen’ en het besluit tot vaststelling liggen met ingang van donderdag 13 oktober 2016 tot en met woensdag 23 november 2016 voor iedereen (op afspraak) ter inzage bij het Omgevingsloket. Dit loket bevindt zich in het gemeentehuis aan het Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Voor inzage van de stukken kunt u een afspraak maken met het Omgevingsloket via omgevingsvergunning@duiven.nl of via telefoonnummer (0316) 279 161. Daarnaast is het plan te lezen op de gemeentelijke website http://0226.roview.net en op www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN-code: NL.IMRO.0226.BPGROESSEN010-VS01).

Beroep

Van 14 oktober 2016 tot en met 24 november 2016 kan beroep worden ingesteld bij:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Beroep kan worden ingediend door een belanghebbende die:

  • tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • aannemelijk kan maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft hierop geen schorsende werking. Voor een schorsing dient binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift, als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogte van deze griffierechten zijn te vinden via www.raadvanstate.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over het bestemmingsplan ‘Molenstraat 6, Groessen’ kijkt u op http://0226.roview.net of www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor vragen over deze publicatie of inzage van de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer R. Borst. Hij is aanwezig op dinsdag en donderdag en bereikbaar via (0316) 27 93 35. Op andere dagen kunt u contact opnemen met mevrouw Y. Visser. Zij is bereikbaar via (0316) 27 92 17.

Naar boven