Wijzigingsplan Stokhem 7 Wijlre

Logo Gulpen-Wittem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het wijzigingsplan ex artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening voor het perceel gelegen Stokhem 7 te Wijlre, kadastraal bekend Wijlre, sectie E nummer 2504, 2575 en 2606 in de vergadering van het College van Burgemeester en wethouders van 10 oktober 2016 is vastgesteld

Het wijzigingsplan voorziet in een wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Gulpen-Wittem’ en wijzigt de bestemming van bovengenoemde percelen van "Wonen-Wijzigingsbevoegdheid” naar “Wonen” ten behoeve van de realisatie van een nieuwe woning.

Ter inzage

Het besluit en het vastgestelde wijzigingsplan liggen vanaf 13 oktober 2016 tot en met 23 november 2016 voor iedereen ter inzage. Inzien kan via:

  • -

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u een persoonlijke toelichting op het plan wenst dient u een afspraak te maken via het klantcontactcentrum.

  • -

    De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (Ontdek Gulpen-Wittem/ Bouwen, wonen en plannen/ Bestemmingsplannen).

  • -

    www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen betaling kan een exemplaar van het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken worden verstrekt

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, of een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn –naast het indienen van beroep- een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven