Besluit van de Minister voor Wonen en Rijksdienst, mede namens de Minister van Financiën, van 7 januari 2016, nummer 2016-0000000518, houdende naamswijziging van het agentschap SSC-ICT Haaglanden

De Minister voor Wonen en Rijksdienst, mede namens de Minister van Financiën,

Handelend in overeenstemming met het gevoelen van de ministerraad;

Gelet op artikel 10, eerste lid, van de Comptabiliteitswet 2001,

Besluit

ARTIKEL I

In artikel 1, tweede lid, van het Instellingsbesluit baten-lastendienst SSC-ICT Den Haag wordt ‘SSC-ICT Den Haag’ vervangen door: SSC-ICT.

ARTIKEL II

Het Besluit naamswijziging agentschap SSC-ICT Den Haag wordt ingetrokken.

ARTIKEL III

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2016.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister voor Wonen en Rijksdienst, S.A. Blok

TOELICHTING

De naam van het agentschap ‘SSC-ICT Haaglanden’ is achterhaald. De dienstverlening van SSC-ICT is de afgelopen jaren gegroeid en ontwikkeld. Het werkgebied is geografisch uitgebreid, door aansluiting van het ministerie van Buitenlandse Zaken en landelijke uitvoeringsorganisaties. SSC-ICT beperkt zich niet meer tot Haaglanden en huidige naam is daardoor achterhaald. SSC-ICT is bezig met het verder professionaliseren en positioneren van de organisatie, zowel intern als naar buiten. Imago en communicatie zijn hierbij belangrijke componenten. Naamswijziging dient bij te dragen aan positionering van SSC-ICT als rijksbrede ICT dienstverlener.

De Minister voor Wonen en Rijksdienst, S.A. Blok

Naar boven