Ontwerpwijzigingsplan ‘Mortiere fase 5A’

Logo Middelburg

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Mortiere’ ex artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening gedurende 6 weken, van 13 oktober 2016 tot en met 23 november 2016, ter inzage ligt bij de vakbalie in het stadskantoor.

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Mortiere fase 5A’ is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.middelburg.nl onder wonen en verbouwen/bestemmingsplannen/plannen in procedure/Mortiere fase 5a.

Daarnaast is het ontwerpwijzigingsplan raadpleegbaar via de landelijke website

www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmings-

plannen’, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het wijzigingsplan direct inzien door in het venster ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0687.BPWMORF5A-ON01 in te vullen.

Het plangebied heeft betrekking op een gedeelte van de wijk Mortiere. Het gebied is aan de oostzijde van de wijk gelegen en wordt grofweg begrenst door de golfbaan en de Duke Ellingtonstraat.

Het doel van dit ontwerpwijzigingsplan is het scheppen van een planologisch – juridisch kader voor de wijziging van het bouwvlak van drie percelen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling

zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 675225.

Naar boven