Voorgenomen Afwijking Bestemmingsplan “Ter Aar en Bovenland” voor de herinrichting van de voetbalvelden TAVV

Logo Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan “Ter Aar en Bovenland” met toepassing van:

 

artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

 

De herinrichting van de voetbalvelden van TAVV. Het betreft het vervangen van een voetbalveld (natuurgras) en een half kunstgrasveld door twee volwaardige kunstgrasvelden. Daartoe worden de twee huidige velden een kwartslag gedraaid.

De afwijking van het bestemmingsplan is noodzakelijk omdat de grens van het bestemmingsvlak “Sport” zoals gelegd in het bestemmingsplan “Ter Aar en Bovenland” op een aantal onderdelen in geringe mate wordt overschreden.

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 4 februari 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl).

 

De ontwerpbeschikking is te bekijken en te downloaden op de gemeentelijke website.

 

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure wordt gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

 

Naar boven