Terinzagelegging vastgestelde besluiten Zeebiesweg 38 te Biddinghuizen

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor het plan Erfvergroting Zeebiesweg 38 besluiten ter inzage liggen. Het plan maakt erfvergroting naar 3,5 ha van het erf Zeebiesweg 38 te Biddinghuizen voor de uitbreiding van het daar gevestigde agrarisch bedrijf mogelijk.

De volgende vastgestelde besluiten liggen ter inzage;

  • 1.

    vastgesteld bestemmingsplan "Biddinghuizen Zeebiesweg 38 (D4003)" op grond van de Wet ruimtelijke ordening;

  • 2.

    besluit tot het niet vaststellen van een exploitatieplan op grond van de Wet ruimtelijke ordening;

U kunt de betreffende stukken inzien van 13 oktober tot en met 24 november 2016 tijdens openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis.

De stukken zijn ook beschikbaar op:

- www.dronten.nl/mozard/!suite86.scherm0325?mVrg=467&mNch=2705461

- www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= <NL.IMRO.0303.D4003.VA01>

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

Het besluit van de gemeenteraad van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 12 oktober 2016.

Het college van Dronten,

secretaris, R. Kool

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven