Vastgesteld uitwerkingsplan Draaibrug nabij 3

Logo Houten

Burgemeester en wethouders van Houten maken bekend dat zij op 26 januari 2016 het ontwerp-uitwerkingsplan Draaibrug nabij 3 ongewijzigd hebben vastgesteld. Op het ontwerp-uitwerkingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het plan

Het uitwerkingsplan voorziet in een uitwerking van de geldende bestemming “Gemengd – uit te werken” uit het bestemmingsplan Kruisboog-Weteringhoek. De uitwerking bevat een planologisch kader t.b.v. de realisatie van een gebouw voor “Total Health” op een perceel ten westen van Draaibrug 3. Het bedrijf Total Health leidt therapeuten op voor diverse therapieën. Het uitwerkingsplan voldoet aan de uitwerkingsregels uit het bestemmingsplan Kruisboog-Weteringhoek.

Waar en wanneer kunt u het uitwerkings plan inzien?

Het collegebesluit en het vastgestelde uitwerkingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 4 februari 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de Gemeente InGang in het gemeentehuis. Voor het inzien van het uitwerkingsplan kunt u een afspraak maken via www.houten.nl/afspraak, inzage/informatie documenten.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0321.0181DRAAIBRUGNABY3-VSUP. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het Idn: NL.IMRO.0321.0181DRAAIBRUGNABY3-VSUP.

Het plan wordt tevens in pdf-formaat beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website www.houten.nl/bestemmingsplannen.

Het plan is eveneens te raadplegen via de gemeentelijke webviewer: http://0321.roview.net/.

Indiening beroepsschrift

Tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan kan met ingang van vrijdag 5 februari 2016 gedurende zes weken schriftelijk beroep ingesteld worden door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest.

Een beroepschrift wordt, onder vermelding van ‘beroepschrift uitwerkingsplan Draaibrug nabij 3’, gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift kan ook digitaal ingediend worden via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding besluit

Het vaststellingsbesluit van het uitwerkingsplan treedt in werking op vrijdag 18 maart 2016 tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben ten aanzien van het ontwerp-uitwerkingsplan, dan kunt u via het algemene nummer van de gemeente (030 – 63 92 611) contact opnemen de heer J. Wijnekus of de heer P. Bos van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven