Besluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure toevoegen 2e woning Schey 8C, 6255 NL Noorbeek

Logo Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken bekend dat het volgende besluit omgevingsvergunning ter inzage ligt voor:

- het toevoegen van een 2e woning op het perceel Schey 8C, 6255 NL Noorbeek.

Op grond van artikel 8:1 juncto artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) heeft u de mogelijkheid om binnen 6 weken na de datum van bekendmaking (= datum van publicatie) van het besluit een beroepschrift tegen dit besluit in te dienen bij de Rechtbank Limburg, Sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

U kunt, gelijktijdig met of na het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, Sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

U kunt ook digitaal verzoeken een voorziening te treffen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het beroepschrift/verzoekschrift dient te worden ondertekend en dient ten minste te

bevatten:

a. naam en adres van de indiener

b. de dagtekening

c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht

d. de gronden van het beroep/verzoek.

Alle stukken liggen, ingaande de dag na de publicatiedatum, in het gemeentehuis ter inzage. Voor inzage en nadere informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043 458 8488.

Tevens is het besluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planid : NL.IMRO.1903.OMGSCHEY8-DO01.

Eijsden-Margraten, 12 oktober 2016

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten,

De secretaris, Mathea Severeijns

De burgemeester, Dieudonné Akkermans

Naar boven