Vooraankondiging voorbereiden bestemmingsplan voor toekomstig woongebied Het Burgje te Odijk, gemeente Bunnik

Logo Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een bestemmingsplan gaan voorbereiden voor het plangebied Het Burgje in Odijk.

Het plangebied ligt ten westen van het dorp Odijk, langs de Weteringsdijk en de Vinkenburgweg. Het betreft de kadastrale percelen 812, 3152, 2480 en 2482 (sectie A Odijk) met een gezamenlijke grootte van ongeveer 63.690 m2.

Met het bestemmingsplan wordt beoogd om voornamelijk woningbouw mogelijk te maken. Binnen het plangebied ligt de monumentale boerderij Het Burgje. De boerderij en het bijbehorende erf krijgen een multifunctionele bestemming.

Het ontwerpbestemmingsplan zal te zijner tijd, gedurende zes weken ter inzage worden gelegd. Geduren-de die termijn kan iedereen een zienswijze over het plan naar voren brengen.

De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan vindt plaats in ´t Groentje, de Staatscourant en via de gemeentelijke website.

Naar aanleiding van deze vooraankondiging is het nog niet mogelijk om zienswijzen in te dienen. Op dit moment liggen nog geen stukken ter inzage.

Naar boven