Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan Kerngebied De Gijsbrecht

Logo Hilversum

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders van Hilversum bekend dat het vastgestelde bestemmingsplan ‘Kerngebied De Gijsbrecht’ en de hierbij behorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Het voorliggende (paraplu)bestemmingsplan ‘Kerngebied De Gijsbrecht’ is een zogeheten paraplubestemmingsplan en voorziet in een regel voor het maximale toegestane gebruik voor de functies kantoren, dienstverlening en horeca. Het vult de huidige regeling in het bestemmingsplan Bosdrift (vastgesteld 13 mei 2013) aan. Het bestemmingsplan Bosdrift blijft voor al het overige onverminderd van kracht.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken liggen van vrijdag 7 oktober tot en met donderdag 17 november 2016 (zes weken) ter inzage in de Burgerleeskamer van het Stadskantoor, Oude Enghweg 23. Het Stadskantoor is iedere werkdag geopend tussen 08.30 – 17.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 – 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. Het bestemmingsplan is in te zien in de digitale burgerleeskamer op de website van de gemeente Hilversum. Het bestemmingsplan kan daarnaast ook worden ingezien via http://0402.roview.net/ of op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het bestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de locatie, de naam van het bestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0402.14pbp01kerngijsbre-va01.

Beroep

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van ter inzage legging beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen gebruikmaken:

  • 1.

    een belanghebbende die een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend;

  • 2.

    een belanghebbende voor zover beroep wordt aangetekend tegen de door het college aangebrachte wijzigingen;

  • 3.

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij het college naar voren heeft kunnen brengen.

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Informatie

Voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met de heer V. van Rossum (Afdeling Beleidsontwikkeling) via 035 – 629 2079.

Hilversum, 7 oktober 2016.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum .

Naar boven