Besluit geen milieu-effectrapport Tongeren 13

Logo Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, lid 4.a., van de Wet milieubeheer, het volgende bekend:

Op 1 juli 2016 heeft de heer J. Schoenmakers medegedeeld dat hij voornemens is om een rundveestal en twee gedeeltes van zeugenstallen op te richten en een zeugenstal te wijzigen aan Tongeren 13. Deze activiteiten zijn onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 jo. artikel 7.2, lid 4 van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en wethouders van Boxtel hebben besloten dat door de heer J. Schoenmakers géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) voor de voorgenomen activiteit.

Naar de mening van burgemeester en wethouders van Boxtel leiden de voorgenomen activiteiten, gezien de omstandigheden waaronder zij worden ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Inzage

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 6 oktober 2016 gedurende zes weken ter inzage.

Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met het Klanten Contact Centrum via telefoonnummer (0411) 65 58 41 of via e-mail info-omgevingsrecht@mijngemeentedichtbij.nl

Geen bezwaar of beroep

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het

kader van de vergunningverlening in het kader van de Wabo aan de orde worden gesteld.

Wet - en regel geving

Op deze bekendmaking zijn onderstaande wet- en regelgeving van toepassing. Let op! De links naar de wetgeving hebben wij gemaakt op 4 oktober 2016. Als u op de links klikt krijgt u de tekst te zien zoals deze op 4 oktober 2016 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden.

Van toepassing op deze bekendmaking zijn:

 

Boxtel,4 oktober 2016

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

De secretaris, H.A.M. van Berkel

De burgemeester, M. Buijs

Naar boven