TER INZAGE LEGGING Ontwerpbestemmingsplan Iepenlaan deelgebied 7

Logo Uithoorn

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Iepenlaan deelgebied 7 met identificatiecode NL.IMRO.0451.BPIepenlaanD7-OW01 met ingang van 7 oktober 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Toelichting Ontwerpbestemmingsplan

In de herstructurering van de Iepenlaan was in het gebied ten noorden van de woonkavels aan de Iepenlaan grootschalige duurzame glastuinbouw voorzien. Door veranderingen in de economische situatie en een afnemende vraag naar glastuinbouw heeft de gemeenteraad in juni 2014 besloten af te zien van nieuwe grootschalige glastuinbouw en een alternatieve bestemming voor dit deel van het gebied op te stellen. De visie Inrichting Iepenlaan Noord, vastgesteld door de raad in april 2015, geeft invulling aan deze opdracht. Het bestemmingsplan Iepenlaan deelgebied 7 is de uitwerking van deze visie, waarbij de visie is vertaald in een bestemmingsplan.

Daarnaast wordt Iepenlaan 44 met dit bestemmingsplan meegenomen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 7 oktober 2016 t/m 17 november 2016 ter inzage en is digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast liggen de stukken ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis gedurende de openingstijden van het gemeentehuis.

Indienen zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Uithoorn, postbus 8, 1420 AA Uithoorn. De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven