Onherroepelijk bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Bergeijk 2015’

Logo Bergeijk

Het bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Bergeijk 2015’ is onherroepelijk geworden nu geen beroep tegen dit bestemmingsplan is ingesteld.

 

Het bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Bergeijk 2015' voorziet in benodigde correcties, aanpassing/uitbreiding van met name de bedrijfsbestemming Loo 22 en actualisering van de bestemmingsplannen ‘Bedrijventerrein Het Stoom’ en de 2e herziening daarvan, ‘Bedrijventerrein Waterlaat 5’ en herzieningen daarvan en het bestemmingsplan ‘Grote Bedrijven’. Deze bestemmingsplannen worden vervangen door één nieuw bestemmingsplan met een uniforme regeling voor de bebouwing en gebruik dat daarvan is toegestaan. Het bestemmingsplan is grotendeels conserverend. Bestaande situaties en rechten zijn opnieuw vastgelegd. Het plangebied heeft verder een regeling die aansluit op de actuele situatie en plansystematieken. In de toelichting van het bestemmingsplan worden de aanpassingen verder uitgelegd.

Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. Voor het inzien van de plannen moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch (0497 551455) of via de receptie.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van het bestemmingsplan worden verkregen.

 

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen. Daar kunt u onder andere het bestemmingsplan vinden via het identificatienummer NL.IMRO.1724.BPBbtb1060-VAST.

 

Bergeijk, 5 oktober 2016

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven