Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan 'Bleskensgraaf, Abbekesdoel 28'

Logo Molenwaard

Burgemeester en wethouder maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bleskensgraaf, Abbekesdoel 28’ in procedure wordt gebracht. Het bestemmingsplan ziet toe op de verplaatsing van het agrarisch bedrijf van de Abbekesdoel 28 naar de Elzenweg in Bleskensgraaf. Op het perceel aan de Abbekesdoel 28 en op het perceel ten westen van Abbekesdoel 38 zal elk één woning worden opgericht.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 7 oktober gedurende zes weken ter inzage in de bibliotheek te Nieuw-Lekkerland (Raadhuisplein 1) en is 24 uur per dag benaderbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.1927.BPabbekesdoel28BLG-OW01.

Tijdens bovengenoemde ter inzage termijn kan een ieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Bleskensgraaf, Abbekesdoel 28’. Wanneer u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen of informatie wilt inwinnen, dan kunt u contact opnemen met de heer R.S. Kip, 14-0184. Voor meer informatie kunt u de digitale bekendmaking op www.gemeentemolenwaard.nl raadplegen.

Naar boven