Vaststelling bestemmingsplanmet zienswijzen

Logo Heemskerk

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 29 september 2016 heeft besloten om het volgende bestemmingsplan vast te stellen: Coornhertstraat 2016 met nummer NL.IMRO.0396.BPcoornhert2016-VA01

Inzage

Vanaf 6 oktober 2016 liggen het raadsbesluit, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis of via de websites www.heemskerk.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bezwaar

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende zes weken vanaf 6 oktober 2016 bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Verder kan iedereen die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen, bij genoemde afdeling beroep instellen. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Nadere inlichtingen: telefoonnummer 14 0251 of via de website www.heemskerk.nl.

Naar boven