Vastgesteld wijzigingsplan en verleende omgevingsvergunning voor het perceel Binnendijk 56 te Ryptsjerk

Logo Tytsjerksteradiel

Stukken ter inzage

 

Het op 1 februari 2016 vastgestelde wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan 'Ryptsjerk 2009, Binnendijk 56 Ryptsjerk (wijzigen bestemming en bouwvlak)' in combinatie met verleende omgevingsvergunning liggen vanaf 4 februari 2016 voor een periode van 6 weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen en zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met IMRO-code NL.IMRO.0737.07BPIWP04-vg01)

Wijzigingsplan

Het wijzigingsplan voorziet in een wijziging van de bestemming en het aanpassen van de ligging van het bouwvlak.

Besluit omgevingsvergunning

Het besluit omgevingsvergunning (ex. artikel 2.1 lid 1 sub a Wabo) heeft betrekking op de bouw van een nieuwe woning op voornoemd perceel.

Beroep instellen

In het kader van de beroepsprocedure worden de besluiten die gecoördineerd zijn genomen aangemerkt als één besluit. Gedurende 6 weken na de dag van terinzagelegging kunnen degenen die tijdig hun zienswijze omtrent bovengenoemde plannen kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden die aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep instellen. Dat kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voor-ziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven