Schipperswal 8 – Ontwerp wijzigingsplan

Logo Roermond

Het college van burgemeester en wethouders van Roermond maakt overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Voormalige vuurwerklocatie Schipperswal 8 - Roermond’ (NL.IMRO.0957.BPW0000283-ON01) van 5 oktober tot en met 15 november 2016 voor een ieder ter inzage ligt in het Stadskantoor, Kazerneplein 7, 6041 TG Roermond. Tevens is het ontwerp wijzigingsplan digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.roermond.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het voornemen betreft de locatie Schipperswal 8, alwaar voorheen een vuurwerkloods was gevestigd en welke thans is gesloopt, om deze om te vormen naar een parkeervoorziening bestaande uit 24 parkeerplaatsen. Deze parkeervoorziening zal deel uitmaken van een grotere parkeervoorziening, genaamd ‘Big Triangle’.

Tijdens de inzagetermijn is het mogelijk om uw zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan, bij voorkeur schriftelijk, in te dienen bij de gemeenteraad van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon (0475) 359 292. Wij maken u erop attent dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingebracht over het ontwerpbesluit.

Naar boven