Besluit omgevingsvergunning “oprichten 31 appartementen Oude Provincialeweg 48 te Hapert”

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken bekend dat zij met toepassing van de artikelen 2.1, 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend.

Inhoud

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het bouwen van 31 appartementen op het perceel, kadastraal bekend gemeente HGL04, sectie F, nummer 1380, plaatselijk bekend Oude Provincialeweg 48 te Hapert.

De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan Hapert 2010. Het verlenen van de omgevingsvergunning maakt het mogelijk om de strijdigheid met het bestemmingsplan op te heffen op basis van een goede ruimtelijke onderbouwing.

Het plan heeft betrekking op de volgende activiteiten:

-bouwen van een bouwwerk

Ten opzichte van de ontwerp omgevingsvergunning is een aantal wijzigingen aangebracht.

Belangrijke wijzigingen zijn:

  • -

    aanpassing van de Waterparagraaf deel uitmakend van de ruimtelijke onderbouwing;

  • -

    aanpassing van een vergunningsvoorwaarde in de omgevingsvergunning op grond van de Flora-en Faunawet én afvoer van hemelwaterafvoer;

Een overzicht van alle wijzigingen is opgenomen in de Nota van zienswijzen.

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt inclusief ruimtelijke onderbouwing van 6 oktober tot 16 november 2016 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel. U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVA5026Claassenp-VAST

Beroep

Gedurende de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • -

    degene die een zienswijze heeft ingebracht én belanghebbend is;

  • -

    een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken;

  • -

    iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die het college bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de terinzagelegging tot en met 16 november 2016. Het beroepschrift moet u sturen naar: Rechtbank Oost-Brabant, Bestuursrecht (Postbus 90125, 5200 MA 's Hertogenbosch).

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 17 november 2016. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie over deze omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met de heer C. van Hintum van de afdeling Ontwikkeling (telefoon 0497-361636).

Bladel, 4 oktober 2016.

Naar boven