Coördinatieregeling ontwerp besluiten nieuwvestiging agrarisch bedrijf aan de Rijksstraatweg 166 A te Hurdegaryp

Logo Tytsjerksteradiel

Terinzagelegging

Het ontwerp wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan Buitengebied 2013, Rijksstraatweg 166A (nieuwvestiging grondgebonden agrarisch bedrijf) en het ontwerp besluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 oktober 2016 tot en met 16 november 2016 ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen. Het ontwerp wijzigingsplan en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met IMRO code NL.IMRO.0737.00BPVIWP17-ow01). De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd.

 

Ontwerp wijzigingsplan

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in de nieuwvestiging van een grondgebonden agrarisch bedrijf op deze locatie.

 

Ontwerp omgevingsvergunning

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning (ex. artikel 2.1 lid 1 sub a Wabo) heeft betrekking op de bouw van het nieuwe agrarische bedrijf op deze locatie.

 

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen. Dat kan schriftelijk (gericht aan het college van B en W, Postbus 3, 9250 AA Burgum), via e-mail gemeente@t-diel.nl. of mondeling (balie Bouwen en Wenjen).

 

Stukken ter inzage

Bovengenoemd plan ligt vanaf 06-10-2016, 6 weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen en is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met bij het plan genoemde IMRO-code)

Naar boven