Omgevingsvergunning en Hogere waarde wegverkeersgeluid Stationsstraat 13 en Roosakkerstraat 15-29

Logo Baarle-Nassau

Het college van Burgemeester en wethouders maakt bekend dat op 20 september 2016 de volgende omgevingsvergunning is verleend:

 

  • *

    Stationsstraat 13 (5111CK) en Roosakkerstraat 15-29 (5111 CL) te Baarle-Nassau.

Activiteiten: Bouwen en Planologische afwijking (artikel 2.12 lid 1 onder a.3 Wabo), ten behoeve van het bouwen van een commerciële ruimte met 8 appartementen.

Tevens is voor het project een Hogere waarde wegverkeersgeluid vastgesteld.

De verleende omgevingsvergunning en het besluit Hogere waarde wegverkeersgeluid liggen vanaf maandag 3 oktober 2016 voor de duur van zes weken ter inzage. Gedurende deze termijn kan tegen deze besluiten een beroepschrift ingediend worden bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Beroep kan worden ingesteld door:

  • *

    Een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze bij het college in te dienen.

Degene die beroep heeft ingesteld kan gedurende de beroepstermijn bij de rechtbank een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. De omgevingsvergunning en het besluit Hogere waarde wegverkeersgeluid treden in werking na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Deze besluiten zijn raadpleegbaar via de gemeentelijke website onder digitale balie > ruimtelijke plannen > Wabo projectbesluiten. De omgevingsvergunning is ook raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (ID=NL.IMRO.0744.OVstationroosakker-d001). Voor inzage in de papieren stukken kunt u een afspraak maken met het cluster Vergunningen, voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Keijsers van het cluster Ruimtelijke ontwikkeling, via telefoonnummer 14 013.

Baarle-Nassau, 30 september 2016

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau

Naar boven