Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Engelen - Haverleij, 1e herziening (correctie Natuur en Sport)’

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Engelen – Haverleij, 1e herziening (correctie Natuur en Sport)’ (NL.IMRO.0796.0002328-1301) met ingang van 3 oktober 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Op 19 maart 2013 is het bestemmingsplan 'Kom Engelen - Haverleij' vastgesteld door de gemeenteraad van 's-Hertogenbosch. Er is gebleken dat de verbeelding van het bestemmingsplan enkele omissies bevat. Binnen de bestemming Natuur zijn een aantal aanduidingen weggevallen en een deel van de golfbaan had de bestemming Groen gekregen in plaats van Sport. De bedoeling van de actualisatie in het bestemmingsplan 'Kom Engelen - Haverleij' uit 2013 was de bestaande bestemmingsmogelijkheden van het daarvoor geldende bestemmingsplan 'Haverleij' uit 1999 over te nemen. Dit bestemmingsplan herstelt bovenstaande omissies uit het bestemmingsplan 'Kom Engelen - Haverleij', waarbij de doelstellingen van het vigerende bestemmingsplan nog voldoen.

Wilt u reageren?

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplanplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling hierop reageren. Wilt u reageren op dit ontwerpbestemmingsplan?

• Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 6210981;

• Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij mevrouw M. Scholten, tel. (073) 615 32 15. Voor het maken van een afspraak met haar kunt u ook bellen met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

Naar boven