Gemeente Voorschoten – verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure): het gebruiken van grond ten behoeve van een terras bij grillrestaurant Shalom – Van Beethovenlaan 69A, Voorschoten

Logo Voorschoten

Z-21866-VS 

De vergunning is naar de aanvrager verzonden op 22 september 2016 (verzenddatum).

Besluit inzien 

U kunt het besluit inzien in de zes weken na de verzenddatum van het besluit bij de receptie van het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 te Voorschoten. Het Klant Contact Centrum is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Bezwaar 

Bent u het niet eens met het besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit een bezwaarschrift sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 393, 2250 AJ Voorschoten.

Voorlopige voorziening 

Wilt u voorkomen dat er alvast met de werkzaamheden wordt begonnen, dan heeft u de mogelijkheid om bij de Voorzieningenrechter een voorlopige voorziening te vragen. Dit kan echter alleen als u een bezwaarschrift heeft ingediend.

Het verzoekschrift stuurt u naar Rechtbank Den Haag (Sector Bestuursrecht), Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Digitaal kan dat via https://loket.rechtspraak.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD (elektronische handtekening). Als u nog geen DigiD heeft kunt u deze aanvragen via www.digid.nl.

 

Voorschoten, 28 september

Naar boven