Voornemen tot afwijken van het bestemmingsplan - Windpark Westerse Polder

Logo Cromstrijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c juncto artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3o de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan en omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van 5 windturbines met funderingen en toebehoren op de locatie Westerse Polder in Numansdorp.

 

Inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 3 oktober 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de openingstijden bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Buttervliet 1 in Numansdorp. Tevens is het ontwerpbesluit  met daarbij behorende stukken digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder NL.IMRO.0611.OVWndpkWestPolder-ON01. 

 

Inloopavond

Op donderdag 20 oktober 2016 vindt vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur een inloopavond plaats in de raadszaal van het gemeentehuis. Tijdens deze avond kunt u informatie verkrijgen over de ontwikkeling, de ontwerp omgevingsvergunning en de te doorlopen procedure.

 

Zienswijzen

Een ieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbesluit in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van Cromstrijen, postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0186. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

Naar boven