Gemeente Maastricht, vaststelling wijzigingsplan 'bouwmarkt/tuincentrum Noorderbrug'

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend, dat het wijzigingsplan ‘bouwmarkt/tuincentrum Noorderbrug’ is vastgesteld bij hun besluit d.d.  20 september 2016. Ten opzichte van het ontwerp hebben geen wijzigingen plaatsgevonden. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

 

Terinzagelegging, verbeelding en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 7 oktober 2016 liggen het vaststellingsbesluit met de bijbehorende stukken ter inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht.

Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.wpbmtcNoorderbrug-vg01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website:

www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

 

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van ter inzage legging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders van Maastricht naar voren hebben gebracht. U kunt uw beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

U kunt uw beroepschrift  voorzien van naam en adres van de indiener, de dagtekening, ondertekening en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep, op drie manieren indienen:

  • 1.

    Per post gericht aan de Raad van State,

  • 2.

    digitaal toesturen via

  • 3.

    Per fax 070-3651380.

     

Inwerkingtreding

De dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, treedt het wijzigingsplan in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

 

Maastricht, 6 oktober 2016

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

Namens deze:

P.J. Buijtels, secretaris J.M. Penn-te Strake, burgemeester

Naar boven