Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw Calslagen 2016’

Logo Aalsmeer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aalsmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 30 september 2016 tot en met 10 november 2016 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw-Calslagen 2016’ met de daarop betrekking hebbende stukken.

Doelstelling

Het project Nieuw-Calslagen voorziet in de bouw van maximaal 15 vrijstaande woningen en inrichten van het openbaar gebied rondom het historische kerkhofje Calslagen. 

Deze bestemmingsplanherziening beoogt het juridisch planologisch toetsingskader te zijn voor de aanvragen om omgevingsvergunningen en het beoogd gebruik voor de komende tien jaar.

Inzien ontwerp bestemmingsplan

Vanaf 1 januari 2010 geldt het digitale bestemmingsplan als het rechtsgeldige bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken gedurende 6 weken van 30 september 2016 tot en met 10 november 2016 op de volgende wijze voor een ieder ter inzage:

  • in digitale vorm via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode: NL.IMRO.0358.09A-OW01, en

  • via de gemeentelijke website http://www.aalsmeer.nl/web/Wonen-en-leven/Bestemmingsplannen-en-structuurvisies/Hoe-raadpleegt-u-een-bestemmingsplan.htm

  • in papieren vorm bij de balie Burgerzaken op het gemeentehuis van Aalsmeer, Raadhuisplein 1. Voor openingstijden zie: http://www.aalsmeer.nl/baliebouwen.

  • bij de Balie Bouwen en vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1. Voor openingstijden zie: http://www.amstelveen.nl/baliebouwen.

Indienen zienswijze

Gedurende voornoemde termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen worden gericht aan de gemeenteraad van Aalsmeer (postbus 253, 1430 AG Aalsmeer) onder vermelding van zienswijze bestemmingsplan ‘Nieuw Calslagen 2016’. Zienswijzen kunnen tevens via de gemeentelijke website worden ingediend door op de hiervoor genoemde webpagina de optie ‘reageren’ te kiezen. Degene die buiten de openingstijden inzage wil hebben en degene die mondeling zijn zienswijze naar voren wil brengen kan daarvoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 0297-387575.

Naar boven