Omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingenVinkegavaartweg 12 te De Hoeve

Logo Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een omgevingsvergunning met een afwijking ingevolge artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3º Wabo hebben verleend, voor de uitbreiding van agrarische bedrijfsbebouwing op het perceel Vinkegavaartweg 12 te De Hoeve.

 

De uitgebreide procedure die voor deze omgevingsvergunning is doorlopen, schrijft de aanwezigheid van een goede ruimtelijke onderbouwing en een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad voor. Aan beide vereisten is voldaan. De gemeenteraad verklaarde op 12 september 2016 een op het plan ingekomen zienswijze ongegrond en verleende daarbij de definitieve verklaring van geen bedenkingen. De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 6 oktober 2016 tot en met woensdag 16 november 2016 ter inzage. Om de stukken in te zien kunt u gedurende de openingstijden terecht bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Ook zijn de stukken digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en is de locatie van het plan zichtbaar gemaakt op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze kenbaar maakte, beroep indienen. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroep kan worden ingesteld bij Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Ook kunt u beroep instellen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Om te kunnen

inloggen hebt u een elektronische handtekening nodig (DigiD). Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Hiertoe dient u bij genoemde rechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Naar boven