Ontwerpomgevingsvergunning Mortelweg 2 te Vlijmen

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend dat zij op 13 september 2016 heeft ingestemd met de ontwerpomgevingsvergunning Mortelweg 2 te Vlijmen voor de activiteit “afwijken van het bestemmingsplan” (artikel 2.12 lid 1, onder A onderdeel 3 Wabo) voor het bouwen van een vrijstaande woning.

Het plangebied ligt aan de Mortelweg in Vlijmen. Het perceel is kadastraal bekend als: gemeente Vlijmen, sectie N, nummer 854.

Deze vergunning maakt de ontwikkeling van een vrijstaande woning mogelijk. Het perceel heeft al een woonbestemming, de wijziging heeft betrekking op het bouwvlak. Deze omgevingsvergunning bevat dan ook de activiteit ‘afwijken van het bestemmingsplan’.

Inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 29 september 2016 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van de ontwerpomgevingsvergunning is raadpleegbaar via www.heusden.nl

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerpomgevingsvergunning indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 468592 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met Niek Geurts via telefoonnummer (073) 513 17 89.

Naar boven