Aanvraag omgevingsvergunning ter inzage

Logo Goirle

De ontwerp-beschikking van onderstaande aanvraag voor een omgevingsvergunning is vastgesteld:

 

Het Hoefke 3 in Riel

De toevoeging van de nevenfunctie "zorgboerderij" waarbij de activiteiten zullen bestaan uit de dagbesteding van diverse doelgroepen zorgvragers met een omvang van circa zes zorgvragers per dag.

 

De ontwerp-beschikking ligt vanaf 29 september tot en met 9 november 2016 ter inzage op het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle. Belanghebbenden kunnen binnen genoemde termijn over de ontwerp-beschikking schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. U kunt uw brief richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt. De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld te reageren op de voren gebrachte zienswijzen. Er kan worden verzocht om persoonlijke gegevens niet bekend te maken. De ontwerp-beschikking (incl. bijbehorende stukken) is ook digitaal te raadplegen op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0785.OV2016002Hoefke3-OW01).

 

Tenslotte vestigen wij er de aandacht op, dat tegen een definitieve besluit op de aanvraag geen beroep kan worden ingesteld bij de rechtbank te Breda, door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze heeft ingediend over het ontwerp.

 

Naar boven