Ontwerp wijzigingsplan Ringdijk 8, Reeuwijk

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6, lid 1, onder a van de Wet ruimtelijke ordening de bestemming wijzigen van 'Wonen' met de aanduiding 'Specifieke vorm van wonen – voormalig agrarische bebouwing' naar ‘Agrarisch met waarden’ die ligt op het perceel Ringdijk 8 te Reeuwijk. Het betreft het perceel kadastraal bekend gemeente Reeuwijk, sectie K, nummer 896.

Plan bekijken / reageren

Het ontwerp wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 29 september t/m woensdag 9 november 2016, gedurende zes weken ter inzage. U kunt het ontwerp wijzigingsplan inzien:

  • via: www.ruimtelijkeplannen.nl (ID-nummer van het ontwerp wijzigingsplan is: NL.IMRO.1901.Ringdijk8-WP40);

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/overzicht-ruimtelijke-plannen (ontwerp wijzigingsplan Ringdijk 8 te Reeuwijk);

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum, Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

Tijdens deze periode kunt u schriftelijk uw zienswijze indienen gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Meijer van de afdeling Inwoners en Bedrijven, via het telefoonnummer: (0172) 522 522.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als u een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Naar boven