Ontwerp wijzigingsplan Kaagjesland 60 , Reeuwijk

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6, lid 1, onder a van de Wet ruimtelijke ordening de bestemming wijzigen van 'Horeca’ naar ‘Wonen' die ligt op het perceel Kaagjesland 60 te Reeuwijk-Dorp. Het betreft het perceel kadastraal bekend gemeente Reeuwijk, sectie D, nummer 1728.

Ontwerpbeschikking hogere waarden Wet geluidhinder

Binnen het plangebied wordt de wijziging van de bestemming van ‘Horeca’ naar ‘Wonen’ mogelijk gemaakt, waarbij de geluidsbelasting boven de voorkeurswaarde van 48 dB zal uitkomen. Derhalve is het college van burgemeester en wethouders voornemens om met toepassing van artikel 110c, eerste lid, van de Wet geluidhinder, een hogere grenswaarde vast te stellen.

Plan bekijken / reageren

Het ontwerp wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 29 september tot en met woensdag 9 november 2016, gedurende zes weken ter inzage. U kunt het ontwerp wijzigingsplan inzien:

  • via: www.ruimtelijkeplannen.nl (ID-nummer van het ontwerp wijzigingsplan is: NL.IMRO.1901.Kaagjesland60-WP40);

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/overzicht-ruimtelijke-plannen (ontwerp wijzigingsplan Kaagjesland 60 8 te Reeuwijk-Dorp);

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum, Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

Tijdens deze periode kunt u schriftelijk uw zienswijze indienen gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Meijer van de afdeling Inwoners en Bedrijven, via het telefoonnummer: (0172) 522 522.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als u een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Naar boven