Ontwerp bestemmingsplan ‘Reparatieplan Castricum’

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Reparatieplan Castricum’. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Dit bestemmingsplan voorziet in de reparatie van enkele inventarisatiefouten en juridische omissies in diverse bestemmingsplannen van de gemeente Castricum.

Het bestemmingsplan voorziet niet in nieuwe ontwikkelingen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 29 september t/m 9 november 2016 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op de www.castricum.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.BP16reparatieplan-ON01.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Reparatieplan Castricum’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. R. van den Haak, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Burgemeester en wethouders van Castricum,

28 september 2016

Naar boven