Besluit verleende vergunning Waterwet, Kaliwaal-Bijland bv te Roermond, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt, ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend. Aan Kaliwaal-Bijland bv te Roermond is een vergunning op grond van de Waterwet verleend.

Het besluit is inhoudelijk niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

Terinzagelegging

Het definitieve besluit en de bijlagen liggen vanaf 6 oktober 2016 tot en met 16 november 2016 ter inzage bij:

  • a. Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Eusebiusbuitensingel 66 te Arnhem, tijdens kantooruren, alwaar desgewenst een mondelinge toelichting op de stukken kan worden verkregen;

  • b. Gemeente Rijnwaarden, het gemeentehuis van de gemeente Rijnwaarden, Markt 5 te Lobith, na afspraak (zie http://www.rijnwaarden.nl of bel 14 024).

Beroep

Tegen bovengenoemd besluit kan tot en met 16 november 2016 beroep bij de rechtbank sector Bestuursrecht worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp;

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp.

Het gemotiveerde beroepschrift dient te worden ingediend bij de rechtbank binnen het rechtsgebied waarin de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats heeft.

Inwerkingtreding besluit/voorlopige voorziening

Het besluit treedt in werking na bekendmaking tenzij vóór deze datum beroep is ingesteld en een verzoek wordt gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht binnen het rechtsgebied waarin de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats heeft. Van de indiener van het beroepschrift/verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening wordt een bedrag aan griffierecht geheven. Omtrent de hoogte hiervan, de wijze waarop en de termijn waarbinnen u dit dient te betalen, dient u contact op te nemen met de secretarie van de voornoemde rechtbank.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken kan men zich tijdens kantooruren wenden tot Rijkswaterstaat Oost-Nederland, telefonisch bereikbaar via nummer 06 – 15 95 28 31.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland, C. Jol

b.a. het hoofd Communicatie en Strategie Rijkswaterstaat Oost-Nederland, J.A.T. Daams

Naar boven