Besluit Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit milieubeheer, HTSP B.V., Zuidelijke Havenweg 40, Hengelo, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Milieu heeft een besluit genomen op grond van de melding van HTSP B.V. ingevolge het Activiteitenbesluit milieubeheer en maakt, ter voldoening aan artikel 1.9 van het Activiteitenbesluit, het volgende bekend.

De melding van HTSP B.V., gelegen aan de Zuidelijke Havenweg 40 te Hengelo, heeft betrekking op het lozen van koelwater in het Twentekanaal. Ten aanzien van deze activiteit is op grond van artikel 3.6 lid 5 van het Activiteitenbesluit een maatwerkvoorschrift vastgesteld.

Terinzagelegging

De melding, het besluit en andere van belang zijnde stukken liggen vanaf 5 oktober 2016 tot en met 15 november 2016 ter inzage bij:

  • a. Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Eusebiusbuitensingel 66 te Arnhem, tijdens kantooruren, alwaar desgewenst een mondelinge toelichting op de stukken kan worden verkregen;

  • b. de gemeente Hengelo, Stadskantoor, Hazenweg 121, 7556 BM Hengelo, op afspraak (telefoon 14 074).

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van de terinzagelegging een bezwaarschrift indienen onder vermelding van RWSZ2016-00013537, bij de Minister van Infrastructuur en Milieu, p/a de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Postbus 25, 6200 MA Maastricht.

Voorlopige voorziening

Indien tegen een besluit bezwaar is gemaakt en als onverwijlde spoed dat vereist, kan de indiener van het bezwaarschrift de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als bedoeld in artikel 8:81, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht. Een dergelijk verzoek dient samen met een afschrift van het bezwaarschrift te worden gezonden aan de Voorzieningenrechter van de Arrondissements­rechtbank, sector Bestuursrecht. Voor het indienen van een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Belanghebbenden kunnen zich voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken telefonisch wenden tot Rijkswaterstaat Oost-Nederland, bereikbaar via nummer 06 – 15 95 28 31.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland, C. Jol

Naar boven