Ontwerp bestemmingsplan “Rolde-Zuid herziening 2016 (woonwijk Nooitgedacht)”

Logo Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend, dat van 29 september tot en met 9 november 2016 gedurende zes weken het ontwerp bestemmingsplan “Rolde-Zuid herziening 2016 (woonwijk Nooitgedacht)” ter inzage ligt.

Zakelijke inhoud bestemmingsplan

Op dit moment geldt voor de (in ontwikkeling zijnde) woonwijk Nooitgedacht en enkele omliggende gronden het bestemmingsplan “Rolde-Zuid, partiële herziening 2009”. De gemeente bereidt voor dit gebied een nieuw bestemmingsplan voor. Het plangebied is gelegen tussen de Borgerderstraat en de Veldweg in Nooitgedacht.

Het ontwerp bestemmingsplan is n.a.v. enkele inspraak- en overlegreacties aangepast t.o.v. het voorontwerp bestemmingsplan, dat eerder dit jaar ter inzage heeft gelegen.

Terinzagelegging

Het ontwerp bestemmingsplan ligt ter inzage tijdens openingstijden bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Dit ontwerp bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen & bouwen’ / ‘Bestemmingsplannen’ / ‘In procedure’ / ‘Ontwerp’) of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Mogelijkheid indienen zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge zienswijze willen indienen kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) - 26 77 43 (dhr. Van Dam).

Naar boven