Ontwerp-omgevingsvergunning voor bouw 8 woningen Lorentzweg (46c - locatie voormalig KPN-gebouw)

Logo Hilversum

Burgemeester en wethouders van Hilversum maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen aan Heijmans Woningbouw B.V. voor de bouw van 8 woningen (en erfafscheidingen) op het adres Lorentzweg, kadastraal aangeduid als Hilversum, sectie R, nummers 7560 en 7559 (de locatie van het voormalige KPN-gebouw). De vergunning wordt voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van een besluit tot afwijking van het bestemmingsplan zo als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht omdat de uitbreiding niet in overeenstemming is met het bestemmingsplannen Villa Industria van 2007.

Plan

Door het verdwijnen van het KPNgebouw aan de Lorentzweg 46c is de mogelijkheid ontstaan deze locatie te ontwikkelen op de zelfde wijze als de naastgelegen terreinen. Op de locatie kunnen 8 woningen worden gebouwd. Deze zijn onderdeel van 34 woningen in het totale plan aan de Lorentzweg.

Inzien

De ontwerp-omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 30 september 2016 tot en met donderdag 10 november 2016 voor een ieder ter inzage in de Burgerleeskamer in het Stadskantoor, Oude Enghweg 23 te Hilversum. Het Stadskantoor is iedere werkdag geopend tussen 08.30 - 17.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 - 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. De stukken zijn ook digitaal in te zien via http://0402.roview.net/ en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze site snel te vinden via het planid-nummer NL.IMRO.0402.08ov01villaindkpn-on01.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze op de ontwerp-omgevingsvergunning indienen. Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Het is niet mogelijk via elektronische weg te reageren. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met A. Rijntjes telefoon 035 – 629 2402.

 

Hilversum, 29 september 2016

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum

 

Naar boven