OntwerpomgevingsvergunningDorpsstraat 26 Tynaarlo

Logo Tynaarlo

(NL.IMRO.1730.ABDorpsstr26Tyn-0301)

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor verbouw van woonhuis/winkel tot dubbel woonhuis (starterswoningen) op het perceel Dorpsstraat 26, 9482 PC te Tynaarlo.

Het bouwplan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingplan “Tynaarlo”. Het bouwplan past niet binnen de bouw- en gebruiksregels van de bestemming ‘Detailhandel’. Wonen (en bouwen ten behoeve van wonen) is binnen de bestemming detailhandel niet toegestaan.

Vanuit ruimtelijk perspectief bestaan er geen bezwaren om medewerking te verlenen. Omdat wij de realisatie van het bouwplan mogelijk willen maken, volgen wij een procedure om af te wijken van het bestemmingsplan.

Ter inzage ontwerp o mgevingsvergunning

De ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt van vrijdag 30 september tot en met donderdag 10 november 2016 voor een ieder ter inzage bij het team Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries.

De ontwerpomgevingsvergunning kan in die periode (zonder afspraak) worden ingezien bij de balie van Publiekszaken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Zie hiervoor onze website www.tynaarlo.nl. Buiten deze openingstijden is inzage van de ontwerpomgevingsvergunning na telefonische afspraak mogelijk.

De ontwerpomgevingsvergunning is digitaal in te zien op onze website www.tynaarlo.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de landelijke website kunt u gebruik maken van de volgende imrocode: NL.IMRO.1730.ABDorpsstr26Tyn-0301.

Heeft u een zienswijze?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan iedereen een zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning schriftelijk richten aan het college van burgemeester en wethouders van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA te Vries.

Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling reacties kenbaar te maken. Hiervoor dient vooraf een afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoonnummer 0592 – 266 662.

Naar boven