Ontwerpbestemmingsplan ‘Mauritsgaarde 4’, gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat voor de locatie Mauritsgaard 4 een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan Nuenen-Noordwest wordt voorbereid.

Tevens maakt zij, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Mauritsgaarde 4’ met ingang van 30 september 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Mauritsgaarde 4’ voorziet in de mogelijkheid om één extra (vrijstaande) woning te realiseren op het perceel Mauritsgaarde 4 te Nuenen.

Terinzageligging

Het ontwerpbestemmingsplan kan op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, worden ingezien. Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijk site: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbestemmingsplan kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenKavMaurtsg4-C001

Zienswijzen

Binnen de termijn van terinzageligging kan een zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan worden ingediend. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer G. Andriessen (telefoonnummer 040-2631648) van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving.

Nuenen, 29 september 2016

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven