Start inspraaktermijn ontwerp structuurvisie Wassenaar 2025 ‘Landgoed aan zee’

Logo Wassenaar

De gemeenteraad van Wassenaar heeft op 19 september 2016 besloten de ontwerp structuurvisie Wassenaar 2025 ‘Landgoed aan zee’ vrij te geven voor inspraak.

Inhoud

In de ontwerp structuurvisie wordt het gewenste ruimtelijke toekomstbeeld geschetst voor Wassenaar in 2025. Dit toekomstbeeld is mede tot stand gekomen door de diverse (droom)bijeenkomsten met vertegenwoordigers uit de Wassenaarse samenleving. Een belangrijke rode draad is dat de gemeente de huidige ruimtelijke kwaliteit wil behouden en versterken voor toekomstige generaties. Grote ontwikkelingen zijn dus niet in de visie opgenomen. Wel is er ruimte voor initiatieven om Wassenaar groen en vitaal te houden. De structuurvisie is geen eindstation, maar juist een vertrekpunt om samen aan de slag te gaan met ons mooie dorp. Samen zijn we verantwoordelijk voor ons vitale ‘Landgoed aan zee’!

Periode inspraak

De ontwerp structuurvisie ligt vanaf 29 september tot en met 9 november 2016 voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Een digitale versie van de ontwerp structuurvisie Wassenaar 2025 ‘Landgoed aan zee’ kunt u downloaden via de gemeentelijke website www.wassenaar.nl. Ook is de ontwerp structuurvisie digitaal beschikbaar gesteld op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Heeft u vragen over de ontwerp structuurvisie dan kunt u die tijdens de ter inzageperiode richten aan mevrouw Meijer, beleidsadviseur Stedenbouw via het e-mailadres structuurvisie@wassenaar.nl of via het algemene nummer 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

Wilt u reageren op de ontwerp structuurvisie Wassenaar 2025 ‘Landgoed aan zee’?

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL Wassenaar. Dat kan ook per e-mail aan structuurvisie@wassenaar.nl. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage legging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via tel. nr. 14070.

 

Wassenaar, 28 september

Naar boven