Ontwerpbestemmingsplan “Breedvennen, Leende”

Logo Heeze-Leende

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Breedvennen, Leende” met ingang van 29 september 2016 tot en met 9 november 2016 ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.heeze-leende.nl.

Ontwerpbestemmingsplan “Breedvennen, Leende” bestaat uit twee delen, beiden gelegen aan de Breedvennen in Leende. Het zuidelijke deel is gelegen achter de woningen aan Kraanven, het noordelijke deel is gelegen tegenover de Breedvennen 42 t/m 52 te Leende.

Voorgesteld wordt om in het zuidelijke deel het maximale aantal toegestane woningen te wijzigen van 14 naar 11 en in het noordelijke deel van 7 naar 9.

Het totaal aantal toegestane woningen neemt daarmee met één af van 21 naar 20. Daarnaast zal door de ligging van reeds aanwezige kabels en leidingen de woonbestemming met bouwvlak in het noordelijke deel van het plangebied circa 1,6 meter naar achteren worden verplaatst.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan de gemeenteraad van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA te Heeze. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling kenbaar te maken wordt u verzocht een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage legging in te dienen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met mevrouw Y.J. Trienekens (040-2241494). U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijze kunt weergeven.

Naar boven