Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan Sneek-Houkepoort, Súdwest-Fryslân

Logo Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân geven overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van de voorbereiding van het bestemmingsplan Sneek-Houkepoort.

 

Inhoud

Het bestemmingsplan Sneek - Houkepoort betreft het faciliteren van een woongebied ten behoeve van maximaal 191 woningen aan de oostkant van Sneek. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door de oostelijke stadsrondweg. Aan de noordoostzijde vormt het landelijk gebied (Griene Dyk) de begrenzing. Aan de zuidzijde grenst het plangebied aan de Houkemar.

 

Reageren

Deze kennisgeving betreft alleen het voornemen tot het maken/in procedure brengen van het bestemmingsplan. Pas als een ontwerp van dit plan gereed is, wordt het op de gebruikelijke wijze gepubliceerd en in procedure gebracht. Op dit moment liggen er dus nog geen stukken ter inzage, kunnen nog geen zienswijzen naar voren worden gebracht. Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de heer B. de Jong van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken, via het algemeen telefoonnummer 140515.

 

Inloopmiddag

De gemeente heeft reeds voorbereidende werkzaamheden getroffen. Alvorens het ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, bestaat de gelegenheid om het plan in te zien en wel op dinsdag 27 september 2016 tussen 16.00 uur en 18.00 uur op het Waltaplein in het gemeentehuis aan de Marktstraat 15 te Sneek.

 

Naar boven