Ontwerp omgevingsvergunning oprichten van één woning Hoogcasteren ong. Hoogeloon (tegenover huisnummer 17)

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen (afwijking bestemmingsplan) voor het oprichten van één woning op het perceel kadastraal bekend gemeente BDL01, sectie M, nr. 246, plaatselijk bekend Hoogcasteren ong. tegenover huisnummer 17 in Hoogeloon.

 

De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan ‘Buitengebied Bladel 2014’. Het verlenen van de omgevingsvergunning maakt het mogelijk om de strijdigheid met het bestemmingsplan op te heffen op basis van een goede ruimtelijke onderbouwing. De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om op de fundering van de huidige (vervallen) voormalige langgevelboerderij een nieuwe woning mogelijk te maken, met behoud van de cultuurhistorische elementen die nog aanwezig zijn.

 

De ontwerp omgevingsvergunning ligt inclusief ruimtelijke onderbouwing van 4 februari tot en met 16 maart 2016 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis. U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl. De ontwerp omgevingsvergunning kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVG0017Hoogcaster-ONTW.

 

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum of contact opnemen met Miriam de Bont van de afdeling Ontwikkeling of Jan Klessens van de afdeling Dienstverlening en Bedrijfsvoering (tel. 0497–361636).

 

Bladel, 3 februari 2016

Naar boven