Gemeente Beesel - Verleende omgevingsvergunning uitgebreid voor het realiseren van 2 halfvrijstaande woningen op het perceel Berkenweg 3 te Reuver

Logo Beesel

Burgemeester en wethouders van Beesel maken bekend, dat met ingang van donderdag 22 september 2016 in het gemeentehuis van Beesel gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt de verleende omgevingsvergunning voor het realiseren van 2 halfvrijstaande woningen op het perceel Berkenweg 3 te Reuver.

De verleende omgevingsvergunning is ook te raadplegen via www.beesel.nl>Inwoners>Bouwen enwonen>Bestemmingsplannen>Buitenplanse afwijkingen, en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.OVBerkenweg3-VG01.

Er zijn geen zienswijzen ontvangen tegen het ontwerp-besluit. Hierdoor kan tijdens de inzagetermijn uitsluitend beroep worden ingesteld bij de Arrondissementsrechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ Roermond, door diegenen die kunnen aantonen, dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om zienswijzen in te dienen. Gedurende de beroepstermijn kan tevens bij de Voorzieningenrechter, postbus 950,6040 AZ Roermond om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Dit is mogelijk indien onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist.

Beesel, 21 september 2016

Naar boven