Gemeente Stadskanaal – Besluit Omgevingsvergunning brandveilig gebruik van Scholengroep Perspectief, CBS de Zandtange, gemeente Stadskanaal te Stadskanaal

Logo Stadskanaal

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat de omgevingsvergunning brandveilig gebruik van scholengroep Perspectief, CBS de Zandtange, Zandtangerweg 29 9584 AL in Mussel is verleend. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • 1.

    dagverblijf bieden aan meer dan 10 personen jonger dan 12 jaar;

 

Waar kunt u de omgevingsvergunning inzien? De beschikking en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 22 september 2016 tot en met 3 november2016 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Stadskanaal. U kunt de omgevingsvergunning in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op www.stadskanaal.nl.

 

U wilt beroep instellen? Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank Noord- Nederland, Locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd. Tevens bestaat de mogelijkheid om een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland in te dienen.

Naar boven