ontwerp-omgevingsvergunning

Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad op 26 januari 2016 een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven. De verklaring heeft betrekking op een ontwerp-omgevingsvergunning voor de aanleg van een gasleiding naar een nieuw te bouwen gasontvangststation op het perceel Wethouder van Essenweg 1 in Halfweg.

De ontwerp-verklaring van geen bedenkingen en de ontwerp-omgevingsvergunning liggen met de bijbehorende stukken van 4 februari tot en met 16 maart 2016 ter visie bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg en zijn daarnaast te raadplegen op www.haarlemmerliede.nl.

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen tegen de ontwerp-verklaring van geen bedenking en/of de ontwerp-omgevingsvergunning. Zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning moeten worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Zienswijzen over de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Over het indienen van een mondelinge zienswijze kan een telefonische afspraak worden gemaakt met mevrouw mr. G. Loose, 020-4079000 (ontwerp-omgevingsvergunning) en de heer N.S. Voogd, 020-4079000 (ontwerp-verklaring van geen bedenkingen).

 

Halfweg, 3 februari 2016

Naar boven