TERVISIELEGGING ONTWERP-PLAN Bestemmingsplan Lasonder Zeggelt wijziging 2

Logo Enschede

Voor de percelen Visserijstraat 7-11 is het plan “Bestemmingsplan Lasonder Zeggelt wijziging 2” gemaakt.

Dit plan heeft als doel om de bedrijvenbestemming van de percelen Visserijstraat 7-11 te wijzigen in een woonbestemming voor de bouw van maximaal 6 grondgebonden woningen. Deze woningen zijn onderdeel van het plan voor de bouw van 33 woningen in het gebied omgeven door Visserijstraat, Niermansgang en Willem Brakmanstraat.

Inzien wijzigingsplan

Het ontwerp-plan “Bestemmingsplan Lasonder Zeggelt wijziging 2” met de daarbij behorende stukken ligt van 22 september 2016 tot en met 2 november 2016 voor een ieder ter inzage.

Wilt u de digitale versie van het ontwerp-wijzigingsplan inzien? Dan verzoeken wij u een mail met de naam van het plan te sturen naar vergunning@enschede.nl U ontvangt dan van ons een pdf versie van het gevraagde ontwerpplan.

Nadere toelichting of inzien op stadskantoor:

Wilt u een nadere toelichting op het ontwerp-wijzigingsplan of het plan inzien in het Stadskantoor ? U kunt hiervoor een afspraak maken door een mail te sturen naar vergunning@enschede.nl Wij verzoeken u in de mail aan te geven dat u een afspraak wilt maken en de naam van het plan, uw naam en telefoonnummer te vermelden.

Het is niet mogelijk om zonder afspraak ruimtelijke plannen of besluiten in te zien in het Stadskantoor.

Reageren

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk, digitaal of mondeling een zienswijze omtrent dit ontwerp-wijzigingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad.

  • Digitale zienswijzen: kunnen worden ingediend via www.enschede.nl. Om digitaal een zienswijze te kunnen indienen dient u te beschikken over DigiD of E-herkenning.

  • Schriftelijke zienswijzen: kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 20, 7500 AA Enschede. In de brief moeten de volgende zaken vermeld worden:

    • -

      ‘zienswijze ontwerp-wijzigingsplan “Lasonder-Zeggelt wijziging 2

    • -

      uw naam en adres en uw handtekening.

  • Mondelinge zienswijze: U kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar  vergunning@enschede.nl. Geef hierin duidelijk aan dat u een afspraak wilt maken voor het indienen van uw zienswijze. U wordt uiterlijk de volgende werkdag gebeld voor het maken van een afspraak.

Naar boven