Uitwerkingsplan Peperstraat 44 in Oosterend

Logo Texel

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het college het uitwerkingsplan met nummer NL.IMRO.0448.OSR2016UP0001-va01 met bijbehorende stukken heeft vastgesteld.

Inhoud van het plan

Het plangebied betreft de locatie Peperstraat 44. Hier was voorheen een garagebedrijf gevestigd. Op deze locatie kunnen maximaal 4 woningen (twee aaneen) geplaatst worden. Tegen het ontwerpplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage

Het vastgestelde uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 september 2016 tot en met 31 oktober 2016 ter inzage bij de Publieksbalie. De genoemde stukken zijn digitaal beschikbaar op

http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0448.OSR2016UP0001-va01 en via de website van de gemeente Texel www.texel.nl (zoekterm bekendmakingen)

Tegen het vaststellingsbesluit kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit conform artikel 3.44 lid 1 sub a Awb ter inzage is gelegd schriftelijk beroep worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door: een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze naar voren te brengen tegen het ontwerpplan. Tevens kan iedere belanghebbende, zoals hierboven omschreven, tijdens deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het uitwerkingsplan direct na afloop van de beroepstermijn in werking. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

 

Naar boven