Gemeente Rhenen - Vaststelling bestemmingsplan“Maximahuizen”

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 13 september 2016 het volgende bestemmingsplan ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan “Maximahuizen”

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen Irenestraat 37 en Oranjestraat 24 in Elst (Utr.), welke zijn gelegen tussen de Irenestraat aan de noordzijde, de Oranjestraat aan de zuidzijde en Nassaustraat aan de westzijde. De percelen zijn kadastraal bekend onder sectie H nr. 5962 en sectie H nr. 5208. Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van 15 woningen op de locatie waar voorheen een gymzaal en postkantoor aanwezig waren.

Inzien

Het bestemmingsplan, inclusief raadsbesluit en onderliggende stukken, ligt van donderdag 22 september 2016 tot en met donderdag 3 november 2016 voor een ieder ter inzage.

  • Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer: NL.IMRO.0340.BPMaximahuizen-VA01

  • Een analoog (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is ook in te zien in het Huis van de gemeente Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen. Voor het inzien van deze stukken kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 0317.

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten eerder geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht kunnen beroep instellen. Het instellen van beroep kan van vrijdag 23 september 2016 tot en met donderdag 3 november 2016 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op vrijdag 4 november 2016, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE. In dat geval treden de besluiten niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Meer informatie

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Martijn van Dee of Jan van Maanen, telefoonnummer 14 0317 of e-mail info@rhenen.nl.

Naar boven