Gemeente Haren - Bouwplan perceel tegenover perceel Zuinigstraat 1 - Noordlaren

Logo Haren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het verbouwen en uitbreiden van de bestaande kapschuur op het perceel tegenover het perceel Zuinigstraat 1 te Noordlaren, kadastraal bekend gemeente Haren, sectie E, nr. 2156.

 

Het ontwerpbesluit voor de omgevingsvergunning ligt met ingang van donderdag 22 september 2016 gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis van Haren. Gedurende deze termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld een gemotiveerde zienswijze in te dienen met betrekking tot voornoemd ontwerpbesluit.

Zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit voor de omgevingsvergunning kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Haren, Postbus 21, 9750 AA Haren (o.v.v. zienswijze ontwerpbesluit omgevingsvergunning bouwplan Zuinigstraat).

 

Wij attenderen u erop dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingesteld als ook tijdig een zienswijze in het voortraject is ingediend en men belanghebbende is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W.A. Holtjer, telelefoonnummer 14 050

Naar boven