Ontwerp bestemmingsplan ‘Wijnaldum - Visvijvers’

Logo Harlingen

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat met ingang van 22 september 2016 gedurende zes weken voor iedereen kosteloos bij het KCC in het gebouw “De Groenlandsvaarder”, aan de Voorstraat 35 te Harlingen, ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Wijnaldum - Visvijvers’. Het plan kan verder bekeken worden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is een initiatief voor het realiseren van visvijvers aan de Foarryp te Wijnaldum. Het plangebied waar dit bestemmingsplan betrekking op heeft ligt tussen de Foarryp en de Roptavaart en ligt ten oosten van het dorp Wijnaldum. Het betreft de percelen kadastraal bekend bij gemeente Harlingen onder sectie F, nummer 360 en nummer 358.

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn (dus t/m 2 november 2016) over het ontwerp bestemmingsplan schriftelijk (alleen per brief, niet per e-mail) zijn of haar zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Harlingen, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen.

 

Voor meer informatie over het bestemmingsplan of de procedure kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Zaken, beleidsveld ruimtelijke ordening, via telefoonnummer 14 - 0517.

 

Harlingen 16-09-2016

Naar boven